Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Overnatte i Rjukan? 5 aktiviteter vi anbefalerI Rjukan finnes det en rekke aktiviteter du kan delta på, og skal du rekke å oppleve alt, gjør du best å i overnatte i Rjukan. Du kan for eksempel bestige Gaustatoppen en dag, dra på kajakktur den neste, eller besøke historiske steder. I denne artikkelen lister vi 5 aktiviteter for et lenger opphold i Rjukan. Opplev alle de ulike aktivitetene, eller velg deg ut de som passer for deg!

For den nysgjerrige - Norsk industriarbeidermuseum

Rjukan er kjent for museet i Vemork. Her får du et innblikk i vår tidligere industri- og krigshistorie. Museet tilbyr flere opplevelser, alt fra guidede turer ned til Tungtvann der Tungtvannsaksjonene foregikk, til turer gjennom de mektige maskinhallene som omdannet rå natur til ren kraft.

For den adrenalinsøkende - Strikkhopp fra Vemorkbrua

Lyst til å kaste deg ned i en 84 m dyp kløft? I Rjukan kan du melde deg opp til strikkhopp ved Vemorkbrua. Til og med erfarne hoppere som har kastet seg utfor har fortalt at opplevelsen var helt rå! Om du er på utkikk etter ekte adrenalin, kan jeg love deg at det ikke er mye som topper strikkhopp!

For den aktive - Sykkelturer

Når du besøker Rjukan vil du kanskje reagere på hvor dypt sentrum ligger. Men om du kommer deg på toppen, ja da blir det fort noe annet. Høyere oppe i Gausta vil du finne fantastiske muligheter for sykkelturer! Her er det bare å ta med seg godt med vann! Ruta er passende for både de som ønsker å sykle raskt på grusvei og de som ønsker en rolig sykkeltur.

Book overnatting i Rjukan i dag og opplev hardangervidda på sykkel!

For den som liker fart og spenning - Gausta skisenter

Hvorfor ikke sikte deg inn på en tur med overnatting i Rjukan også på kaldere tider? Ved foten av Gaustatoppen finner du alpinbakken i Gausta. På skisenteret finner du flere linjer med ulike vanskelighetsgrader. I alt er det 13 heiser og 35 bakker å sløyfe seg gjennom. Om du ikke tok med dine egne ski, er det utleie på alpinsenteret. Skisenteret holder oppe så lenge som mulig, alt ettersom hva temperaturen tillater.

For den som trenger ekte avslapning - Badstue

Lyst til å slappe av litt ekstra på ferie?  Ved Kvitåvatn ligger det to badstuer som flyter ute på vannet. Badestuene har plass til 10 personer, med omkledning og badestige på stedet. Nyt en god og varm steaming med avkjølende vann rett utenfor.

Bestill overnatting Rjukan her

Som du ser er det bare her en god samling med aktiviteter i Rjukan, men det finnes enda flere. Det er bare så så mye du kan rekke på 24 t, derfor kan du legge opp en mye mer innholdsrik plan for besøket i Rjukan ved å overnatte. Om du trenger et sted i Rjukan å overnatte, tilbyr vi både hytter og leiligheter til utleie, samt plasser for bobil og campingvogn på Tinnsjø camping. Tar du turen til oss  har du både strøm, mat og en god uteplass tilgjengelig!

Book overnatting i Rjukan herDel denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn