Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Camping i RjukanLeter du etter camping i Rjukan?

Med kort avstand til Oslo og Drammen er Rjukan en perfekt destinasjon om du ønsker å komme deg litt av gårde uten å måtte reise i en evighet. Kjøreturen fra Oslo tar bare litt over 2 ⅕ time.

Hva kan du gjøre på camping i Rjukan?

I Rjukan kan du bli med på mange aktiviteter. Rjukan er hjemmet til flere krigshistoriske steder med mange spennende fortellinger bak seg. Det er også et hav av kulturelle opplevelser og flere friluftsaktiviteter du kan delta på. Spesielt populært er destinasjonene Gaustatoppen og norsk industriarbeidermuseum på Vemork. Er du en skikkelig tøffing, kan du også melde deg på strikkhopp ved Vemorkbrua. Gaustatoppen, Krossobanen, klatreparken og sjøen er også alle i nærheten av campingplassen vår i Rjukan.

Tinnsjø camping - en campingplass for alle

På Tinnsjø camping kan du leie hytter og leiligheter. Om du ikke har din egen bobil er det derfor ikke noe problem å bo på vår camping i Rjukan. Her på Tinnsjø camping har vi laget en egen parkeringsplass for bobiler. På parkeringsplassen har du tilgang på toalett, dusj, strøm og muligheten til å tømme toaletter.

Livet på campingplassen

Det er noe eget ved å være i Rjukan på camping. Dette er et sted som er proppfullt av vakre naturelementer og velger du å legge oppholdet hos en campingplass, kan du også ta del i et hyggelig miljø med andre glade turfolk. Vi opplever stadig at gjestene blir kjent med hverandre under overnatting på campingplassen. Camping er en sosial og hyggelig aktivitet i seg selv, men det er heller ikke noe problem å trekke seg tilbake til sin egen camp og nyte litt stillhet og avslapning.

Rjukan camping er kjempegøy både for store og små! Vi opplever at de som kommer ofte føler de burde hatt lengre tid til å oppleve alt som er her. Det er ikke uten grunn til at flere av aktivitetene i nærområdet er kåret til noen av norges flotteste av Lonely Planet. Om du også har lyst til å være med på flere av undrene her i Rjukan, kan du enkelt booke plass på vår campingplass i Rjukan.Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn